Skip to content
Politică

Stelian Negrea: În loc să-și recunoască eșecul, pentru că viața îți oferă și eșecuri, USR se face de râs cerându-i demisia lui Bode pe motiv de plagiat

facebook

Ministrul de Interne Lucian Bode a plagiat în teza de doctorat, dar fragmentele cu probleme reprezintă sub 3% din teză. Sunt concluziile Universității Babeș-Bolyai din Cluj, după analizarea lucrării.

Jurnalistul Stelian Negrea afirmă, într-o postare pe Facebook, făcând referire la verificările lucrării de doctorat a lui Bode, „că USR se face de râs cerându-i demisia lui Bode pe motiv de plagiat. „

„Să te dai atâta peste cap, să faci atâta garagață, să de duci cu Bulai la bibiotecă să copiezi de mână lucrarea de doctorat și la final să îți iasă că Bode a plagiat 2,95% în teza de doctorat arată că ești disperat după atenție, că nu ai studiat problema mai apăsat înainte și că nu ai recepționat semnalele.

De ce cred alte Ghinea și Bulai de la USR că Emilia Șercan s-a retras din această verificare? În afară de faptul că risca să fie etichetată agent electoral? Pentru că îi periase lucrarea de doctorat a lui Bode și nu ieșise nimic.

Nu sunt adeptul scoaterii din piața politică a anumitor jucători pe motive atât de subțiri cum e plagiatul ci pe cele grele: furt, încălcări grosolane ale legii, trădări de tot felul.

Poate că e momentul să ne aplecăm asupra acestor chestiuni reale și grele care să nu mai fie camuflate de tot felul de plagiate.

Și în loc să-și recunoască eșecul, pentru că viața îți oferă și eșecuri, USR se face de râs cerându-i demisia lui Bode pe motiv de plagiat.

Iar după aceea ne mirăm de ce ne uităm înghețați sub 10 puncte procentuale în sondajele de opinie la AUR care a ajuns să scoată capul chiar undeva la 18% și ne înghesuim în poză cu opoziția reală alături de Ludovic Orban de la Forța Dreptei și Eugen Tomac de la PMP.

Fără Cioloș care și-a refăcut partidul după ce s-a păruit cu alde Barna și Drulă la câteva lu”ni după ce-l făcură șef la USR.

Asta după ce am plecat îmbufnați de la guvernare picându-ne propriul guvern cu moțiune de cenzură depusă împreună cu AUR.

Și după aceea miorlăim că PSD și PNL egal love după ce ne asigurăm că vor putea sforăi împreună la guvernare nu numai după ce am plecat țâfnoși de la guvernare în 2021 dar cu siguranță și din 2024.

Asta dacă nu se întâmplă vreun miracol și apare un nou jucător pe piața politică care să mai încingă atmosfera.”, a completat jurnalistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *