Skip to content
Politică

Stelian Tănase dezvăluie cea mai mare teamă a sa: Semnez doar cu avocații lângă mine

" "

Șeful Televiziunii Române a comentat într-o emisiune de la TVR situația în care se află instituția pe care o conduce. După ce ANAF a anunțat că a ridicat sechestrul de pe conturi, Stelian Tănase susține că încă nu a scăpat de probleme și spune că cel mai teamă îi este de DNA.

Stelian Tănase susține că cea mai bună variantă pentru TVR ar fi construirea unei noi televiziuni care să corespundă actualelor standarde. El spune că în prime-time audiența nu este foarte proastă, dar per total TVR este tras în jos de emisiunile impuse, care nu sunt urmărite de nimeni.

" "
" "

Nu vreau să închid televiziunea, dar soluția mai viabilă ar fi să construim una nouă. Am mari îndoieli că unele gestiuni de dinainte au fost în regulă. Unele contracte din trecut au fost oneroase. Noi am trimis dosarele unde trebuie, dar nu depinde de noi. Avocaţii noştri merg în fiecare zi în tribunale. DNA-ul e la uşă. Nu semnez nicio hârtie fără armata de avocaţi”, a declarat șeful din Dorobanți.

1 comentariu la “Stelian Tănase dezvăluie cea mai mare teamă a sa: Semnez doar cu avocații lângă mine

  1. Cine plateste armata de avocati? Nu ar fi mai corect un avocat si ala bun? Cum ai reusit anul trecut sa inchei cu un minus de 18 milioane euro, daca nu tot prin contracte oneroase? da, inchiderea televizunii este cea mai buna solutie, iar ratingul TVR este departe de a fi satisfacator pentru o televizune NATIONALA:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *