Skip to content
Politică

Stelian Tănase îi aplică o lovitură sub centură lui Victor Ponta: Cel mai ostil premier…

" "

Președintele TVR, Stelian Tănase a comentat situația Televiziunii Române după ce ANAF a decis să ridice sechestrul de pe conturi și îl atacă dur pe premierul Victor Ponta, acuzându-l că este ostil la adresa TVR.

Stelian Tănase, preşedintele director general al SRTV, a declarat într-o Ediţie specială la TVR1 că vinovați pentru actuala situație a TVR sunt politicienii care au aluat anumite decizii care au îngenuncheat televiziunea.

" "
" "

În ceea ce privește taxa TV, Tănase susține că nu poate fi indexată decât printr-o decizie a guvernului, iar aici îl arată cu degetul pe Victor Ponta. ”Atributul exercitării puterii e în altă parte: eu nu pot să indexez taxa TV, trebuie să o indexeze primul ministru. Victor Ponta este cel mai ostil premier vizavi de TVR. Noi am încheiat Memorandumul cu guvernul, dar guvernul nu s-a ţinut de cuvânt, unul dintre puncte era indexarea taxei TV, ceea ce nu s-a întâmplat. Atributul exercitării puterii e in altă parte. Eu nu pot să indexez taxa TV, trebuie să o indexeze primul ministru”, a declarat Tănase.

Șeful TVR a vorbit și despre o eventuală demisie a sa și a declarat că dacă ar face acest pas ar însemna să lase televiziunea publică pe mâna PSD: ”Comisia parlamentara de Cultură şi Mass Media a încercat să demită C.A şi nu a reusit pentru că PNL, UDMR şi minorităţile  nu au venit. PSD a vrut să pună pe cineva de la ei înainte de alegeri. Dar dacă aş pleca acum, ar fi sute de voci care m-ar acuza că am dezertat şi că am dat televiziunea pe mâna PSD-ului. Nu voi demisiona până după alegeri”, a promis Stelian Tănase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *