Skip to content
Politică

Stelian Tănase îl critică dur pe Rareș Bogdan „Ține morțiș să se afle pe prima pagină, să se afle în centrul atenției”

Inquam Photos / Octav Ganea

Politologul Stelian Tănase consideră că Rareș Bogdan „face exces de zel, își arată fidelitatea, se gudură, iar ordinul este să îi ia fața lui Orban și să țină tema fierbinte în mass-media”.

„Am ales pentru azi la rubrica „Sa stăm de vorbă”o declarație făcută ieri de Rares Bogdan. Nu trece ziua să nu avem parte de o tiribombă marca RB mediatizată intens de diversi. Omul ține morțiș să fie zilnic pe prima pagină, să se afle în centrul atentiei și adulat. I se fîlfîie de partid. Nu și de Iohannis pe care-l slugăreste cu osîrdie și folos propriu pentru că de la Cotroceni i se trage tot binele. De data asta tema atacului la baionetă este cea a alegerilor anticipate pentru care în culise se dau zilele astea lupte grele. RB o ia înainte cu gura, face scenarii, dă asigurări, prostește lumea. Comanda zicerii vine direct de la Cotroceni. RB face exces de zel, își arată fidelitatea, se gudură. Ordinul este să îi ia fața lui Orban și să țină tema fierbinte în mass-media”, scrie politologul pe blogul său.

”La ce rîvneste RB? Să fie seful PNL? Să fie primar la București? Să fie prim-ministru? Va sfîrși dat afară de liberali. Daca nu azi, mîine. Deocamdată tandemul Iohannis/Hellwig îl ține în brațe. E un instrument util, prea e ahtiat după imagine si putere. Orban, după cîte inteleg, nu vrea să își pună capul la tăiere pe butuc și să-și încheie cariera politica de dragul lui Turcan sau RB care dau din coate să-l dea la o parte. Cine îi garantează lui Orban ca tot el va fi numit prim-ministru? Apoi, nu e sigur că după ce PNL iși trînteste trei guverne, va mai cîștiga alegerile. Electoratului nu ii plac sinucigașii si nici masochistii. Vrea stabilitate și ordine. PSD a pățit-o rău in 2019 dupăp ce și-a demolat două guverne. Pe scurt – e cu dus și întors! Deocamdata RB bate șaua să priceapă iapa! Eu zic că nu va pricepe, iar alegerile vor fi la termen dacă pesedistii nu demisioneaza in masă din partid si Parlament. Să nu ne luăm după garagața de rigoare pe care o auzim/vedem în fiecare seară la tv. E pur și simplu spectacol”, a scris Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *