Skip to content
Politică

Stelian Tănase, verdict dur în perspectiva alegerilor prezidențiale: Va fi un eșec de mari proporții al candidatului PSD. Va fi o catastrofă!

Inquam Photos / Octav Ganea

Au mai rămas câteva luni până la alegerile prezidențiale, iar candidații încearcă să puncteze cât mai mult la capitolul imagine. Așa se face că ne aflăm în fața unei situații inedite: trei candidați importanți – Viorica Dăncilă, Dan Barna și Klaus Iohannis – se află simultan în Statele Unite.

Politologul Stelian Tănase este de părere că aceste vizite sunt unele electorale și nu vor avea nici un rezultat concret. Totuși, în cazul Vioricăi Dăncilă, lucrurile nu sunt atât de bune, de vreme ce oficialii americani au ignorat-o într-o mare măsură. Politologul a mai spus că, în perspectiva alegerilor prezidențiale, actualul premier este cel mai slab candidat pe care îl poate înfrunta Iohannis, iar pentru PSD se pregătește cea mai mare catastrofă din istoria partidului.

Viorica Dăncilă este cel mai slab candidat pe care îl poate înfrunta Iohannis în campanie. Mai ales în turul 2, când vor rămâne doar ei doi. Așa încât trecerea ei în turul 2 eu o privesc cu o oarecare simpatie, în sensul că este o ambuscadă și asta va duce la un eșec de mari proporții al candidatului PSD, mai mare decât la orice altă rundă de alegeri. Va fi o catastrofă, după care ea va trebui să plece pentru că o vor înghiți baronii partidului.

Acum, legat de vizita lui Dăncilă în Statele Unite, la fel ca și cea a lui Iohannis și Barna, toate trei sunt vizite electorale. Nu sunt niște vizite care vor avea vreun rezultat. Vor veni cu niște poze pe care le vor agita în campanie. Viorica Dăncilă am văzut că s-a dus în America fără să aibă niște vizite confirmate. S-a dus acolo și niște lobby-iști au încercat să îi găsească niște întâlniri, lucru lipsit de demnitate pentru o țară.

Mike Pence a ignorat-o, ceea ce înseamnă că pentru ei partenerul de discuții este Klaus Iohannis, nu Viorica Dăncilă. Ei au înțeles că Dăncilă nu are un viitor și aici revin la ce am spus anterior, nu are un viitor pentru că va pierde alegerile prezidențiale. Sunt semne că își va scurta vizita, iar lucrul acesta se datorează și moțiunii de cenzură care urmează să fie depusă”, a precizat politologul pentru PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *