Stenograme din dosarul lui Cherecheș. Telefonul care l-a înfundat pe edil. „Ți-ai vândut sufletul diavolului!”

Sursă foto: Facebook / Cătălin Cherecheș

Au apărut noi detalii despre cazul lui Cătălin Cherecheș. Este vorba despre telefonul care l-ar fi înfundat pe edilul din Baia Mare. 

„Una dintre probele principale în dosarul acestuia au fost cele 47 de înregistrări audio făcute cu un telefon mobil chiar de către denunțătorul primarului din acest dosar.

De altfel, în motivarea Curții de Apel Cluj se subliniază foarte clar faptul că aceste înregistrări sunt autentice, în ciuda faptului că fostul edil a susținut și chiar a cerut o expertiză din Statele Unite care să ateste faptul că ar fi fost șterse sau adăugite.

Ei bine, din păcate pentru el, expertiza a dovedit exact contrariul. Mai mult decât atât, judecătorii au precizat în motivare una dintre convorbiri, care s-ar fi desfășurat într-un local din Baia Mare, ca fiind una extrem de sugestivă pentru relația dintre primar și denunțător”, a relatat Vasile Dale, corespondent Antena 3 CNN.

Ce ar fi discutat Cherecheș cu denunțătorul său

„Cherecheș: – Ți-ai vândut sufletul diavolului!

Denunțător: – Diavolul?

Cherecheș: – Eu sunt ăla!

Denunțător: – Tu ești? Da, da nu mi l-am vândut.

Cherecheș: – Eu consider că ți l-am cumpărat, așa că nu contează ce crezi tu. Contează ce credem noi. Dacă tot ți l-am cumpărat, avem pretenția să-l putem vinde şi mai departe să facem profit”, ar fi una dintre discuțiile dintre cei doi.

Reamintim că primarul Cătălin Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită, dar a fugit din țară chiar înainte de a-și primi sentința. El a fost prins ulterior în Germania, iar acum se așteaptă extrădarea sa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL