Skip to content
Politică

Stenograme halucinante din dosarul privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova. Dragomir: „De unde știți că nu are dreptate Borcea?”

Stenograme halucinante ies la lumină în dosarul privind dezafilierea fromației Universitatea Craiova, în care sunt anchetați Mircea Sandu și Mitică Dragomir, acuzați de abuz în serviciu contra interselor persoanelor în formă calificată.

Astfel, Româniatv.net  prezintă pasaje din documentele adunate la dosar de procurorii DNA.

Potrivit stenogramei ședinței Comitetului Exeutiv din 8 iulie 2011, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au coordonat operațiunea de dezafiliere a Universității Craiova.

„Dl. D. Dragomir: Fii atent la ce spun eu acum. Măi, Mircea, manualul ne dă în judecată și pe FRF și pe LPF. Mă oameni buni, noi nu putem să-l dezafiliem, conform regulamentului. 

Dl. M. Sandu: În ce situații se pot adresa instanței? Numai pentru contracte de muncă, din câte știu eu. Eu nu știu la ce instanțe s-a adresat.

Dl. D. Dragomir: Păi, nu ați auzit că v-a dat în judecată pe voi, pe mine.

Dl. M. Sandu: Domnule. Ia, cheamă-l pe Stângaciu!

Dl. D. Dragomir: Numai o secundă, domnule președinte. V-aș ruga să supuneți la vot treaba asta, care este în regulament, este în statut. Bun. El nu mai este la mine, la prima ligă. Eu nu pot decât să mă cert cu Mititelu decât la televizor. 

Dl. M. Sandu: V-aș recomanda să nu vă certați. (…) Care este situația Universității Craiova? Înțeleg că ne-a dat în judecată. 

Dl. Adrian Stângaciu: Universitatea Craiova ne-a dat în judecată. 

Dl. M. Sandu: Cu ce drept?

Dl. A. Stângaciu: A dat în judecată comisiile federației.

Dl. M. Sandu: Comisiile n-au competență. 

Dl. D. Dragomir: Este o problemă foarte gravă. Una este să ne certăm noi, să zbierăm noi la ăla și alta este acolo.

Dl. M. Sandu: Oameni buni. Una este darea în judecată a comisiilor, care nu sunt persoane juridice, și alta este federația, pentru că a dat în judecată federația. 

Dl. A. Stângaciu: Pentru hotărâri ale comisiilor. 

Dl. M. Sandu: Domnule, Stângaciu. Statutul ce prevede?

Dl. A. Stângaciu: Chestiunea aceasta cu dezafilierea. 

Dl. Mircea Sandu: Și de ce nu faceți un referat la Comitetul Executiv ca să dezafiliem aceste cluburi? 

Dl. D. Dragomir: De unde știți că nu are dreptate Borcea?

Dl. Mircea Sandu: Trebuia imediat să le spuneți să-și retragă acțiunea conform articolului, cum le-ați spus celor de la Bihor și nu trebuia să mă duc acolo, să mă apăr în instanța respectivă privind decizia dată aiurea. Deci, adresați-vă acum Universității Craiova, spuneți-le să-și retragă acțiunea împotriva federației, sub rezerva aplicării articolului respectiv din statut. Universitatea Craiova este în procedură de faliment, pentru că s-a dat o procedură la un tribunal, care ne informează că este în faliment Universitatea Craiova.

Dl. D. Dragomir: Fac ei altă firmă acum.

Dl. M. Sandu: Deci, te rog frumos acum să plece documentul și avem 24 de ore termen de a retrage acțiunea și de a face dovada în federație.

Dl. M. Sandu: Avem o problemă cu Universitatea Craiova. Dacă el este declarat falimentar și nu-și retrage acțiune va fi dezafiliat de Comitetul Executiv printr-o decizie. Dacă își retrage acțiunea vom vedea. Sunt două acțiuni. Una este falimentul care este altă speță și alta este acțiunea în justiție dacă nu are acest drept.Deci dacă el nu-și retrage acțiunea Comitetul Executiv îl dezafiliază și se încheie. 

Dl. M. Sandu: Stai un pic? Numai puțin, nea Mitică! În momentul în care te-ai afiliat la FRF ai recunsocut statutul și respectarea lui. În momentul în care te-ai dus în instanță n-ai respectat statutul FRF, prin Comitetul Executiv te propun la dezafiliere până la prima Adunare Generală, deci dezafiliere provizorie. În momentul în care este dezafiliat nu mai poate participa la nicio competiție a Federației Române de Fotbal”

 

1 comentariu la “Stenograme halucinante din dosarul privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova. Dragomir: „De unde știți că nu are dreptate Borcea?”

  1. In sfârsit, acest pungas va ajunge la brutårie numai daca vor ambasadele. De ce ele? Pentru ca ele au invatat-o pe KO sa tina dosarele in beci si sa le foloseasca atunci cind trebuie dar dosarele trebuie sa fie bine alese (chiar daca au prins sfoiag). Va mai aduceti aminte ca intr-o perioada se succedau capii serviciile secrete americane, anglezesti sigur si cele germane pe la Bucuresti sa-i invete pe cei din serviciile noastre si prin ei sa fie indoctrinate cu lectii de “democratie” foarte multi capi din justitiei cu statul de drept. Va mai aduceti aminte de “salamul cu soia”. Acum acesta s-a tranformat prin propaganda in “statul de drept”. Adica cum poate fi utilizata arma asa zisa justitie impotriva poporului, a milioanelor de cetateni din aceasta tara, poate nu incå.
    Vreti sa va desteptati! Dar numai daca imi promiteti solemn ca sânteti hotariti sa va desteptati. Daca nu sa ma faceti “dihorule” cum am fost gratulat pe aci de boierul andrei (nu pot sa scriu cu litera mare pentru ca am fost aspru mustrat de domnia sa) un mare patriot de peste mari si tari. Ascultati in picioare cu luare aminte imnul ROMANIEI si cautati sa vedeti urmatoarele filme: ”Our brand is crisis” – 2005, ”Our brand is crisis” – 2015, Confirmation – TV (2016) si Special Correspondents (2016).
    Veti fi surprinsi ce lectii de democratie veti afla din aceste productii cinematrografice.
    Va salut cu mult respect pentru totdeauna, namai astazi in postura de dihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *