Skip to content
Politică

Steriu, mesaj dur pentru Ecaterina Andronescu: A dat muniție pentru opoziție! EXCLUSIV

Inquam Photos

În data de 14 august, Ecaterina Andronescu, senator al Partidului Social Democrat (PSD), cerea public printr-un comunicat pe Facebook demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului și demisia actualului Executiv.

Referitor la acest subiect, deputatul PSD Valeriu Steriu a oferit declarații pentru PSnews.ro. Acesta este de părere că nemulțumirile, indiferent despre ce membru al partidului este vorba, trebuie discutate intern și nu public: „nu era cazul de a ieși public, dând muniție în felul acesta opoziției care oricum este foarte slabă”.

„Astfel de ieșiri publice nu sunt oportune indiferent de vechime, de experiență și de dorința de a face „bine” partidului. Sunt uimit de felul în care a găsit doamna Andronescu să comunice nemulțumiri legate de ceea ce constată dânsa că este evoluția partidului.

În consecință, cred că este nevoie de o discuție în interiorul partidului, și atât, pentru a clarifica pașii următori. Orice fel de nemulțumire se poate clarifica de la o discuție între doi oameni până la o discuție într-o ședință de partid, dar nu era cazul de a ieși public, dând muniție în felul acesta opoziției care oricum este foarte slabă”, a precizat Valeriu Steriu pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Steriu, mesaj dur pentru Ecaterina Andronescu: A dat muniție pentru opoziție! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *