Skip to content
Politică

Steriu, solicitare tranșantă către Cioloș: ”Vorbim de probleme grave!”

" "

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Valeriu Steriu, solicită guvernului tehnocrat impunerea unor măsuri urgente în ceea ce privește infrastructura din România.

Astfel, acesta propune premierului desfiinţarea CNADNR, deoarece este în continuare o instituţie „nereformată”, care nu a putut găsi soluţii viabile pentru construcţia de autostrăzi.
„Aproape în orice weekend DN1 se blochează, drumul către mare creează accidente, ambuteiaje. Vorbim de lipsă de infrastructură, de probleme grave în viziunea de transport. (…) În ultimii patru ani au fost nouă miniştri ai Transporturilor. (…) Nu avem de la aceşti miniştri, schimbaţi la fiecare cinci luni, nici măcar cinci kilometri de autostradă. Dacă făceau un kilometru pe lună, aveam şi noi mult mai mult. Toţi au fost sclavii aceluiaşi sistem în care CNANDR, instituţia responsabilă pentru a livra în mod real autostradă sau drum este aceeaşi: nereformată, aceiaşi dinozauri, aceiaşi oameni care păstoresc bani foarte mulţi şi care este este în mod real impotentă şi incompetentă. Prim-ministrul Cioloş trebuie să ia urgent măsuri. (…) PMP propune desfiinţarea CNADNR şi găsirea altor soluţii viabile pentru ca românii să nu mai stea la coadă nici la anul, nici peste doi ani”, a afirmat Steriu, într-o conferinţă de presă.

" "

El a adăugat că nu s-au absorbit fonduri europene pentru proiectele de infrastructură de transport, potrivit Agerpres.ro

„Oamenii aceştia nu au putut genera proiecte europene să construiască autostrăzi. Problema este că nu au generat nici hârtii pentru ca, la anul, viitorul guvern să aibă ce construi”, a spus Steriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *