Skip to content
Politică

Știrea ce o dinamitează pe Carmen Dan: două JAFURI de Sărbători. Ministrul n-a suflat o vorbă SURSE

iasitvlife.ro

Citiți mai jos despre o știre de natură să o dinamiteze pe Carmen Dan: este vorba despre două JAFURI petrecute în perioada ultimelor Sărbători de iarnă. Ministrul Afacerilor Interne nu a suflat o vorbă.

Consultantul politic Dan Andronic scrie sâmbătă pe site-ul cotidianului Evenimentul Zilei că – potrivit unei surse din MAI – au fost sparte două case situate pe aceeași stradă (Iancu Nicolae) din orașul ilfovean Voluntari: cea a ambasadorului Pakistanului la București (Safdar Hayat), precum și cea a fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi. Potrivit lui Andronic, există șanse ca autorii să fi fost aceiași.

Partea dură este că, deși autoritățile au scotocit prin tot orașul și au organizat pânde, nu au găsit niciun făptaș – fapt ce îl face pe mogulul de la EVZ să se întrebe dacă ministrul Dan este în stare și de altceva decât de conspirații cu microfoane în priză, din moment ce nu doar casa unei vedete a fost călcată de hoți, ci și reședința unui ambasador.

Oricum: ținem să vă amintim că aceeași Carmen Dan a făcut parte dintre „repetenții clasei”: s-a numărat printre miniștrii lui Sorin Grindeanu care au picat evaluarea făcută de către Liviu Dragnea, cu ZERO măsuri îndeplinite total, 7 îndeplinite parțial și una NEîndeplinită.

DETALII AICI: Tabloul COMPLET al dezastrului: raportul PSD al evaluării miniștrilor EXCLUSIV DOCUMENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *