Strategia USR, explicată de Caramitru: Vor să devină noul UDMR

A. Caramitru
Sursa foto: captură video

Andrei Caramitru a făcut o analiză a ultimelor scandaluri din interiorul USR, partida care a îndepărtat toţi liderii mai vocali. „E un haos”, spune Caramitru pe Facebook.

De ce? Motivele sunt simple, conducerea USR ar urmări nimic altceva decât să devină noul UDMR şi să preia două ministere, fonduri europene şi transporturi.

„E mult haos în USR în ultima vreme. Europarlamentarul usr vlad Gheorghe a fost blocat cu jandarmii să intre în sediu. Mulți lideri cunoscuți și-au dat demisia. Conducerea conduce dictatorial. Lasconi urlă contra lor. Haos.
Eu nu mă bag în tema asta – doar vă explic. Voi sperați ca usr să lupte pentru reforme, să dea jos “useleul”. Doar ca NU asta e strategia șefilor de acolo:
– sunt super mulțumiți și cu 10% din voturi
– au dat afară pe toți opozanții și trimit la Bruxelles pe Tomac, barna și Vlad Voiculescu
– se porcăie exclusiv cu PNL (vedeți mai jos postarea). De ce nu ar vrea să facă o alianța cu PNL ?
– pentru ca ei vor fix 2 ministere – Ghinea pe fonduri europene și Drula pe transporturi (restul oricum sunt OUT). Vor să devina noul UDMR
– dacă PSD și PNL nu ajung împreună să aibă 50%, iau și usr-ul în coaliție
– dacă PNL cere prea mult la PSD – usr zice vreau doar două ministere și face alianță cu PSD.
Ideea e – CONTROL INTERN și SECURIZEZ 2 joburi. Înțelegeți ? Trebuie să vă mă desenez odată ?
Postare Drula mai jos :

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL