Skip to content
Politică

Strategul lui Iohannis face dezvăluiri inedite din campania electorală

Felix Tătaru, strategul lui Klaus Iohannis, a vorbit despre o serie de momente dificile din timpul campaniei electorale și a explicat cum au fost rezolvate acestea.

Prompterele din Piața Victoriei

Unul din momentele dificile s-a petrecut chiar în debutul campaniei electorale, în timpul lansării candidaturii, din Piaţa Victoriei.

„A încercat cu prompterul. A avut o barieră, probabil. După, la al doilea, al treilea eveniment a fost foarte fain. Pur şi simplu a zis: ‘Uitaţi, am speech-ul aici, dar, de fapt, am venit să vorbesc cu voi'”, a relatat Felix Tătaru, într-un interviu acordat Digi24.

„Ghinion!”

O altă situaţie delicată din cursa pentru Cotroceni a fost generată de celebra replică „Ghinion!”, pe care Klaus Iohannis a avut-o în timpul unui interviu și care a produs extrem de multe reacții negative la adresa prezidențiabilului ACL.

„Când a spus faza cu ghinionul … . Și eram acolo. Nu am înțeles ce se întâmplă. Nu-mi venea să cred. Niciodată, nici în intimitate, nu l-am văzut vorbind așa. Şi pentru dânsul a fost delicat. Şi pentru mine. Eram, după emisiune, debusolaţi”, a precizat Felix Tătaru.

Dezbaterile electorale

Strategul lui Klaus Iohannis nu poate uita nici reprezentaţia acestuia din timpul primei dezbateri electorale, când candidatul ACL s-a hotarât în ultima clipă să participe la confruntarea cu Victor Ponta.

A doua zi, Felix Tătaru a avut o întâlnire de urgenţă cu Klaus Iohannis, pentru a-l pregăti pentru cea de-a doua dezbatere televizată.

„Să nu mă înţelegeţi greşit! ‘Pregătit’ nu înseamnă cine ştie ce chestie, exerciţii nu ştiu de care. Pur şi simplu, să-ţi iei un timp de câteva ore şi să te aduni şi să te gândeşti la toate lucrurile pe care noi aveam timp să le pregătim. Am stat cu el, am spus glume, replicile … . La sfârşit mi-a şi spus: ‘Vă rog să-mi spuneţi un banc!’.

Mă rog, nu i-am spus un banc, i-am arătat un filmuleţ de pe net care l-a binedispus”, a mai dezvăluit Felix Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *