Skip to content
Politică

Strategul lui Iohannis, mesaj pentru Ponta și PSD: ”Fara greselile voastre, azi Klaus Iohannis nu era Presedinte!

Fostul strateg politic al lui Traian Băsescu și care a lucrat în această campanie pentru Klaus Iohannis, Felix Tătaru, a precizat pe pagina sa de socializare că fără greșelile majore făcute de Victor Ponta și PSD, Klaus Iohannis nu mai era astăzi președintele ales al României.

Catalogat de jurnaliștii RTV ca fiind cel care a reuşit să impună demonizarea lui Victor Ponta în online, Felix Tătar a răspuns prompt pe pagina sa de Facebook și a precizat că i se pare josnică o astfel de acuză.

”Doamne fereste! Astia vad ca isi cauta acum scuze pt ca au pierdut. Mi se pare josnic ce fac. Si e clar ca nu au inteles cum e cu social media. Domnilor din PSD, uitati ca totul se controleaza. ADIO CONTROL. eu stiu ca voi evaluati dupa propria judecata/comportament, ca la televizor. Pe net e altceva, oameni buni.
PE NET OAMENII SUNT LIBERI SA SPUNA CE CRED. Ia de controleaza asta…

Cred ca Victor Ponta are mai multa minte decat cei care au scris articolul (n.r.: referindu-se la acuzele conform cărora ar fi implementat o strategie de demonizare a lui Ponta în mediul virtual).

VICTOR, cel mai mult se invata din esecuri, stii bine. Cu o conditie: sa nu o dai pe altii si sa vezi partea ta. Fara greselile voastre, azi Klaus Iohannis nu era Presedinte!”, a punctat Felix Tătaru pe pagina sa de socializare.

1 comentariu la “Strategul lui Iohannis, mesaj pentru Ponta și PSD: ”Fara greselile voastre, azi Klaus Iohannis nu era Presedinte!

  1. Psd si Ponta nu au facut greseli mari si in niciun caz nu au pierdut alegerile. Acl si Iohannis mult prea slabi nu au castigat ei alegerile. In schimb peste tot au fost cumpărate voturi pentru Iohannis cu 2-3mil!!!! si de asemenea mediul online a intoxicat generatia cu cele mai multe frustrări, tinerii. Cine a facut toate astea? in niciun caz Acl!
    Nu te grăbii sa tragi concluzii….si nici sa încerci sa speli imaginea altora pentru ca are cine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *