Skip to content
Coronavirus

Streinu Cercel: Bătrânii să fie izolați de familii încă trei luni, iar persoanele cu vârsta între 40-65 de ani, izolate total

Inquam Photos / Octav Ganea

Profesorul dr. Adrian Streinu Cercel a propus un proiect în care cere ca, în perioada de după relaxarea măsurilor de distanțare socială, bătrânii să stea izolați în continuare 12 săptămâni, informează Mediafax.

Managerul Institutului Matei Balș spune că a apărut o nouă categorie de risc, și anume 40-65 de ani.

Printre măsuri se numără separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de trei luni şi izolarea totală a persoanelor din categoria de vârstă 40 – 65 de ani, „în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie”.

În planului doctorului Cercel grupele de risc sunt redefinite astfel:

-Persoanele din grupa de vârstă de peste 65 de ani;
-Persoanele din grupa de vârstă 40-65 de ani;
-Persoanele cu vârstă sub 40 de ani:
-Persoanele cu boli cronice, indiferent de vârstă.

Pentru categoria de 65 de ani măsurile imediate propuse de şeful de la „Matei Balş” sunt „izolarea la domiciliu pentru următoarele 12 săptămâni – indiferent cum se cheamă domiciliu (casă proprie, relocare într-o casă liberă sau relocare instituţionalizată), susţinerea acestor persoane, respectând cu stricteţe măsurile de distanţare socială, pe toată această durată”.

Potrivit documentului, „susţinerea va fi efectuată fie de rudele directe, indirecte fie de autorităţi şi cu ajutorul ONG-urilor”, iar monitorizarea să fie realizată de poliţia locală şi autorităţile locale.

Pentru noua grupă de risc apărută, cei între 40 – 65 de ani, proiectul lui Cercel prevede „izolare totală” acolo unde este posibil (în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie, respectiv acolo unde se poate lucra de acasă) şi decalarea programului de lucru astfel încât să înceapă munca la 7.30.

Primăriile şi Poliţia locală ar trebuie să identifice persoanele cu loc de muncă şi care nu pot lucra de acasă şi să le elibereze adeverinţă de muncă.

Proiectul spune că în perioada aceasta nu se mai circulă pe stradă necontrolat şi că se decontaminează mijloacele de transport.

21 comentarii la “Streinu Cercel: Bătrânii să fie izolați de familii încă trei luni, iar persoanele cu vârsta între 40-65 de ani, izolate total

 1. Omul ăsta e tâmpit? Cred că nici el nu are mult până la 60 de ani. Să fie el izolat primul, dar pentru mulți ani…

  1. Sunt medic am 80 de ani . Lucrez
   am un cabinet de recuperare medicală Am 6 invenții brevetat la
   OSIM.
   Când eram copil dacă cineva spunea o mare prostie i se spunea
   așa: cred c-ai băut petrol.
   De data asta cred că se potrivește
   prof.Streinu Cercel pt .care am avut
   o stimă deosebită că profesionist.
   Sunt dezolat profund.

 2. Spirtul nu e bun, mastile nu sunt bune. Acum vad ca sunt bune.
  Daca ne mai izoleaza mult o sa murim de melancolie .
  Bai specialistii lui peste, bai Cercele nu mai bateti campii. Daca nu sunteti in stare sa veniti cu propuneri inteligente , ca asta cu izolarea orice neica o stie, izolativa voi unde oti vedea cu ochii.
  Ticalosilor , vreti sa exterminati batranii ?
  Unde e avocatul poporului ? Poate au izolato la domicilu. Unde sunt astia cu discriminarea, care sar de c.. in sus pentru orice tampenie, dar cand sunt discriminati batrani pentru ca sunt batrani tac malc.

 3. In proiectele eugenice ale NOM manifestate prin OMS de reducere a populatiei planetei cu 95% prin toate metodele „medicale” si „preventie” – vaccinuri -ce au acelasi continut si manifestare ca arma biologica bioterorism – acest „lider” este cu state vechi sponsorizat Big Farma sa distruga romanii . Studiati de cati ani este sponsorizat de Big Farma si aoleu milioane de morti – gripa aviara – H1N1- US Patent 8835624, ce a distrus fermele romanesti si gospodaria taraneasca, exclus fermele straine care le-a ocolit si am devenit importatori de carne de pasare .Vai sa se vaccineze populatia ca au fost si atunci ca oricand morti din cauze multiple sau firesti – dar de gripa aviara conform spaime media. Apoi gripa porcina – Swine Flu- US Patent CA 2741523 A1, ce a fost spaima in media si distruse numai fermele romanesti si micul producator roman. Vai se moare milioane si tot cateva sute firesti din comorbiditati . Acum marea pandemie cu oameni si abuzuri de dictatura militara si farma in exces, afectand poporul roman ca existenta – Coronavirus – US Patent 10130701. Acelasi agent de vanzari si influenta OMS – sa ne vaccinam cobai – nu sclavi , desi mortalitatea post vaccinare este maximala, scrie in prospecte raportat la continut, ca sunt extrem de nocive. De ce nu facem toti chimioterapie si la fel se moare sigur, ca e comisionul mai mare pentru agentii de vanzari ? Cine conduce acest stat sau acest lagar de exterminare romani – oameni si e lasat ? Acesta este mandatul pressedintelui – steril /strain si grupului tehnic – toti straini sau agenti straini sponsorizati de Big Farma – sa ne distruga ca popor – cobai si noi acceptam ? Vedeti pe site-uri sponsorizarile primite de 30 de ani si faptele acestui Streinu – Cercel. mortalitatea pacientilor sai . Cititi cu atentie deciziile antiumane /injuste /abuzive si consecintele. Timpul ne-a aratat realitatile si faptele acestor inalti tradatori cu mandat de la OMS.

 4. Da sunt de acord cu ce spune doctorul Streinu Cercel ca persoanele de peste 65 de ani sa fie izolate la domiciliu lor dacă este posibil dacă nu atunci sa se facă asta su cei buni dr munca sa înceapă lucru de urgenta . Ce mai vreți puturisilor cât msi vreți sa trandaviti acasă gunoaielor voi chiar credeți ca o sa va pice para nalaiara in gura la natafleata . O trecut sărbătorile de tot felul ați mâncat ați cacat la lucru cu voi ca s-ar putea când o sa doriți sa va întoarceți la lucru sa nu msi aveți la ce sa fie deja cumpărat de străini totul . Fraierilor încă nu vati dat seama o sa mergeți slugi la nemți la cules de sparanghel și castraveți etc . Treziți-vă pana nu-i prea târziu.

  1. cu ce anume te droghezi ?? cred ca e marfa de calitate la ce discurs ai avut ,,unde ma-ta-n cur sa izolezi batranii?? in corturi afara ??

  2. Da batranii nu au drept la viata?au muncit pentru o pensie vai de ea acum nu ii lasa sa stea linistiti?Nu e posibil asa ceva.Voi nu aveti bunici sau parinti?

   1. cu atit mai mult se vede cit de manipulati sint acesti indivizi, care pentru bani si asa zisa putere pe care ei cred ca o detin, sint in stare de orice. Daca acestia sint in stare sa tradeze tara in care s-au nascut si au crescut este de imaginat ca sint in stare sa-si omoare proprii lor parinti sau bunici, sau frati, surori…. Cultul sacrificiului uman este un concept foarte bine definit in Noua Ordine Mondiala. Cu cit aduci mai multi sacrificati cu atit esti inaltat pe scara ierahiei si platit in bani. Asa ca nu trebuie sa ne punem intrebari depre persoana lor. Astia deja si-au vindut sufletul diavolului. Important este daca se gasesc adevarati patrioti care sa raspunda si sa lupte pentru drepturile cetatenilor romani si sa nu accepte astfel de abuzuri. Oamenii trebuie sa se uneasca si intr-un fel sau altul sa inceapa o lupta de rezistenta. Numai asa vocile lor se vor auzi, nu numai in toata tara dar si peste hotare. Lupta impotriva Noii Ordini Internationale nu se limiteaza la o singura tara sau continent, este o lupta a intregului glob pamintesc. Este o lupta mai presus de politica, si anume o lupta intre cele doua forte: binele si raul.

 5. Ba asta e bolnav mintal ,cun sa sechiestrezi in casa oameni 12 saptamani ca atunci mar de foame si nu de virus ,vezi daca mai sant paturi libere la pshistrie si trateazate pana nu iei campi ca poate te impunge vreun bou sau vreo vaca !

  1. asta este si intentia: sa scape de batrini, ca sa nu mai plateasca bani pt pensiile or, de parca nu datorita lor care au muncit si construit si au participat poate la revolutie, toti comunistii cu o agenda noua se bucura acum de viata.

  1. daca e sanatos la cap sau nu, nu conteaza. Intrebarea este in numele cui vorbeste sau cine l-a impins acum in fata cu un astfel de „proiect” . Toti sint niste marionete, o piramida de marionete in virful careia se afla un tradator de tara, care nu are nimic de-a face cu valorile poporului roman,
   un renegat care la rindul lui face jocul si este parte din planul universal de distrugere a natiilor, a familiilor, distrugerea credintei in Dumnezeul tatal si fiul Isus Cristos, reducerea populatiei, sclavia umana, traficul uman pentru sacrificii in culturi sataniste, pedofilia, sodomizarea copiilor, canibalismul, instituirea unei singure religii si anume slujirea lui Lucifer, plan care se numeste Noua Ordine Internationala, vezi EU, vezi ONU, vezi Organizatia Mondiala a Sanatatii, vezi Vatican, vezi Microsoft, vezi BigPharma, vezi China/Obama/Clinton/Bush/Soros/Gates/Rockefeller/Rothschild/Hollywood/AND THE ROYALS.

 6. Da ce ar fi daca s ar izola politicienii, parlamentarii…adica pe scurt pleava societatii si sa ne lase pe noi in pace sa mergem la munca ca sa putem pune o paine pe masa familiilor noastre. Nu I ar fi rusine la jigodia asta, nu de alta dar de imunizare in masa ai auzit si sti ce inseamna aia…..doar ma intrebam asa sa nu tac. Oameni buni judecati si voi si nu va lasati manipulati de mass media care alearga dupa rating mai rau ca si virusul asta dupa gazda. Pana acum avem 2.5 mil infectati si 175 decedati ( Dumnezeu sa I ierte) in 4 luni. Pai sa ma ierte D-zeu dar va rog sa intrati pe Google si sa cautati cati mor de gripa in fiecare an in sensul in care la tratamentul antiviral nu prea se trateaza boala si mai mult ameliorarea sintomelor. Asa ca va rog sa triati mesajele pe care vreti sa le postati si ganditi cu capul nu cu burta inainte sa o faceti. Numai bine.

 7. in america, in statele cu guvernatori democrati, adica comunisti, oamenii au iesit in strada sa protesteze impotriva hotaririlor de a se izola in casa, si pentru inceperea imediata a lucrului. Trump va deschide economia americii in approx 2 saptamini (in 3 sau 4 faze), totusi lasind fiecare stat sa se administreze. Ca urmare guvernatorii democrati care promoveaza Noua Ordine Internationala, si Organizatia Mondiala a Sanatatii vor sa prelungeasca starea de izolare si blocare a economiei. Insa la sfirsit, Trump a mentionat ca, cu acei guvernatori care nu vor urma segestiile lui de a redeschide economia Trump va avea o discutie „serioasa”. Trump este un patriot.
  Intrebarea este: Ce a facut si ce face gelatina de johannis pentru aceasta tara? cum permite ca oamenii din tara lui sa fie atit de abuzati? Ceea ce se intimpla la ora actuala in romania este o magarie, o mitocanie, care vine de sus!

 8. Oameni buni nu ascultați ce spune acest IDIOT Cercel, să se izoleze el pe veci în pustiul Sahara, crează doar panică în rândul oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *