Skip to content
Politică

Striblea pleacă de la B1? Ce proiect pregăteşte

Jurnalistul Cătălin Striblea pleacă de la postul de televiziune B1 TV? Ce proiect pregăteşte realizatorul.

Ziaristul a prezentat, marţi, în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), un proiect de radio al grupului Adevărul, transmite paginademedia.ro. Și postul B1 își dorește o frecvență radio, pentru București, participând la același concurs al CNA.

„Contractul cu postul B1 TV expiră la 31 decembrie. Nu am negociat încă un contract nou și încă nu știm dacă vom face altul”, a declarat Striblea în fața CNA.

Jurnaliştii Cătălin Striblea și Teodor Tiță (acesta din urmă fost editor-coordonator la Metropotam și anterior la site-ul Digi24) au prezentat, în fața membrilor Consiliului Național al Audiovizualului, proiectul postului Adevărul Live FM.

Societatea Adevărul Live, deținută de omul de afaceri Cristian Burci, a intrat în concurs pentru a obține una dintre cele două licențe din București, scoase la concurs. Proiectul, dacă va primi licența de la CNA, va avea o investiție de 42.500 de euro, potrivit proiectului depus la Consiliu.

Proiectul ar fi lansat de jurnalistul Cătălin Striblea, care a declarat că se va ocupa de partea de matinal, însă nu a precizat ce funcție va avea în societate, iar Teodor Tiță ar fi redactor-șef.

Societatea Adevărul Live are acționari două firme: Graffiti Red (95%) şi Graffiti Black (5%).

Întrebat de membrul CNA Radu Călin Cristea dacă va continua și colaborarea cu B1 TV, Cătălin Striblea a răspuns: „Contractul cu actualul meu loc de muncă expiră la data de 31 decembrie. Nu am negociat până în acest moment un alt contract și încă nu știm dacă o vom face. Deci nu am negociat. Din punctul de vedere legal, oficial, contractul meu încetează la 31 decembrie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *