Skip to content
Politică

Striblea trage linie după evenimentele de ieri: „O zi lungă cu câteva concluzii scurte”

În ultimul editorial publicat pe blogul personal, jurnalistul Cătălin Striblea, vorbește despre ultimele evenimente-cheie petrecute în mediul politic, lansând, totodată, un scenariu negru: „Cine credea că lucrurile erau lămurite, s-a înșelat.”

„A fost o zi lungă cu câteva concluzii scurte

1.Mădălin Voicu și Nicolae Păun nu pot fi arestați și nici reținuți. Voturile le-au fost favorabile sau n-au fost destui colegi la muncă. Nici măcar expresia ”le bag două cuțite în gât”, nu i-a convins că se poate merge la judecător.

2.Legea defăimării a trecut. Așa proastă și strâmbă cum e ea, fără dinți și fără utilitate. Și a trecut după ce Dragnea a amenințat pe toată lumea în fel și chip, de la propriul partid, până la opoziție. Așteptați-vă și la nenorociri mai mari.

3.Premierul este șovăielnic atunci când vine vorba de o acțiune a autorităților în cazul unei executări silite. Niciodată nu s-a văzut mai clar că este prizonierul unor partide.

4.Președintele a umilit o grămadă de contribuabili în apărarea cărora nu sare nimeni atunci când ANAF-ul le vine pe cap. Când inspectorii se luptau în coloană cu toate cârciumile, îi verificau pe toți frizerii și chelnerii, atunci instituțiile erau bune. Un gest rușinos și dureros, care va marca declinul unei speranțe.

Bine ați revenit în România de care ați crezut că ați scăpat în urmă cu un an”, a scris Cătălin Striblea.

Citește în continuare aici. 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *