Stroe, după incidentele de la meciul România-Kosovo: Astfel de dispute nu au ce căuta în sport

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin
Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, fost ministru al Sportului, afirmă că este inacceptabil ca naţionala de fotbal şi milioane de suporteri români să fie prizonierii unor comportamente ca cele manifestate la meciul România – Kosovo. „Astfel de dispute nu au ce căuta în sport”, afirmă fostul ministru, precizând că ”acei indivizi fac rău naţionalei”.

Ionuţ Stroe a comentat, pe pagina de Facebook, incidentele de la meciul România – Kosovo, apreciind că este ”inacceptabil ca naţionala de fotbal şi milioane de suporteri români să fie prizonierii unor astfel de comportamente ale unora din tribune”.

„Nu e prima oară când deturnează sportul, fotbalul, competiţia. Astfel de dispute nu au ce căuta în sport. Acei indivizi fac rău naţionalei: pretind că o susţin, dar de fapt o sabotează. Pentru propria vizibilitate şi atât”, a mai scris fostul ministrul al Sportului.

Acesta apreciază că „e pur şi simplu o prostie ce au făcut”.

România a câştigat, cu scorul de 2-0, meciul cu Kosovo, de pe Arena Naţională, din grupa I de calificare la Euro-2024, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3.

Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute.

În minutul 42, Muriqi a fost eliminat de la echipa din Kosovo pentru cumul de cartonaşe. În minutul 61, Nicolae Stanciu a ratat un penalti.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: