Stroe: Niciodată nu am ascuns parteneriatul pe care l-am avut cu preşedintele Klaus Iohannis

Sursa foto: pinterest

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat vineri despre  cu şeful statului că niciodată nu au ascuns parteneriatul pe care l-au avut cu preşedintele Klaus Iohannis, nu numai în decursul exercitării mandatelor de preşedinte, dar şi înainte, pentru că acesta a fost ales din partea PNL. El a precizat că relaţia partidului este una corectă.

”Niciodată nu am ascuns parteneriatul pe care l-am avut cu preşedintele Klaus Iohannis, nu numai în decursul exercitării mandatelor de preşedinte, dar şi înainte, pentru că preşedintele Klaus Iohannis a fost ales din partea Partidul

relaţia PNLui Naţional Liberal. În mod evident, şi în momentul acesta relaţia este una corectă”, a spus Ionuţ Stroe.

Despre nemulţumirile din partid referitoare la scandalul legat de proiectul de lege, Stroe a spus: ”Cred că ajungem într-o zonă a subiectivismului. N-am auzit public exprimări de genul acesta, din partea colegilor liberali. Cum la fel, cred că am specula foarte mult dacă am comenta fel de fel de poziţii pe care, până la urmă, oricine are dreptul să le aibă”.

El a precizat că ”niciodată în Partidul Naţional Liberal n-au cerut unanimităţi”.

”Niciodată în Partidul Naţional Liberal nu a existat situaţii în care toată lumea să fie în deplin acord, în legătură cu anumite lucruri”, a mai spus liberalul.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: