Stroe: Nicun parlamentar PNL nu ar vota vreo moțiune de cenzură

Ionuț Stroe / PNL
Sursa foto: INQUAM / ILONA ANDREI

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri despre votarea unei moţiuni de cenzură de către parlamentari PNL că nu crede în acest moment că vreun parlamentar PNL ar putea să saboteze acest efort pe care îl fac, potrivit news.ro.

„Nu cred în acest moment că vreun parlamentar PNL ar putea să saboteze acest efort pe care îl facem, Este un efort necesar, este un angajament luat în raport cu instituţiile europene. Este cât se poate de clar şi limpede că măsurile din acest pachet reprezintă un efort al întregii societăţi, nu numai al PNL şi PSD, în plan electoral sau politic. Pentru a pune ţara pe o linie corectă şi pentru a echilibra sistemul buegtar şi a deneficia de această sursă de bani din PNRR”, spus Ionuţ Stroe în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

El a arătat că „sunt măsuri nu doar de natură a impune noi taxe şi impozite, sunt măsuri care vin să reducă cheltuielile bugetare, sunt măsuri de creştere a veniturilor bugetare, de combatere a evaziunii fiscale nu doar de ajustare a sistemului fiscal”.

„Un parlamentar al coaliţiei trebuie să precieze acest efort şi şi sprijine demersul.(..) Eu cred în sentimentul de apartamenţă al acestor parlamentari la actuala coaliţie şi la partidul din care fac parte. Practic, s-ar situa în afara acestui efort comun”, a mai spus Ionuţ Stroe despre un posibil vot pentru moţiune din partea unor parlamentari PNL.

Autor

  • Ionuț-Valentin Bouroș

    Ionuț-Valentin Bouroș, redactor PS News . Ionuț-Valentin Bouroș este student în anul II la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. A intrat în presă în ianuarie 2023, în urma unui Internship la PS News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: