Skip to content
Politică

Struguri acri. Orban sare la gâtul lui Tăriceanu după ce acesta a refuzat colaborarea

jurnalul.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, pare desprins din proverbul „Vulpea când nu ajunge la struguri, zice că sunt acri”. După refuzul exprimat de către liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cu privire la o eventuală colaborare a celor două partide, Orban l-a atacat vineri pe acesta.

Amintim că, nu mai devreme de joi, Ludovic Orban a declarat cu subiect și predicat că PNL negociază cu ALDE pentru constituirea unei noi majorități parlamentare.

„Cu siguranță că vom discuta pentru că fără ALDE sau o parte din ALDE nu se poate construi o majoritate parlamentară”, a afirmat Orban.

Tot joi, Tăriceanu i-a tăiat entuziasmul PNL-istului, calificându-l drept un om lipsit de credibilitate.

„Nu avem niciun fel de intenție de a da curs acestui demers al lui Orban, [despre – n.r.] care cred că va fi sortit eșecului. PNL și Orban au o mare problemă de credibilitate”, a precizat Călin Popescu-Tăriceanu la Antena 3.

Vineri, Ludovic Orban a sărit la gâtul președintelui Senatului, spunând că acesta „este lipit ca marca de scrisoare de Dragnea” și sugerându-i să se înscrie în PSD, potrivit Agerpres.

„E puțin probabil ca Tăriceanu să se dezlipească de Dragnea. Văd că în ultima vreme este lipit ca marca de scrisoare de Dragnea, așa cum era lipit și când era Ponta la putere în PSD. Îi sugerez domnului Tăriceanu să se înscrie direct în PSD și să-i lase pe liberali să vină la PNL”, a zis Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *