Skip to content
Societate

STS cumpără echipamente IT de tip server de peste 10 milioane de euro. Cinci oferte

Facebook

Orange Romania, liderul local al pieței de telecomunicații, S&T Romania, unul dintre cei mai mari integratori IT&C, Logic Computer, Concept Electronics și Synotech Global Services Romania au depus la STS oferte pentru furnizarea unui număr de 392 de echipamente de tip server.

Cu o durată de 3 ani, contractul a fost estimat la 10,16 milioane de euro, fără TVA. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare, informează profit.ro.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *