STS și-a bugetat aproape 38 milioane de euro pentru servicii de conectare. Șase oferte

Sursă foto: Unsplash

Ines Group, Vodafone Romania, RCS&RDS, Telecomunicații CFR, Prime Telecom și Orange Romania au depus oferte la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru furnizarea de servicii de comunicații de conectare, contractul fiind estimat la 33,8 milioane de euro, fără TVA, pentru 4 ani.

„Obiectul achiziției este reprezentat de serviciile de comunicații de conectare necesare pentru conectarea punctelor terminale ale utilizatorilor la punctele de prezență ale achizitorului. Achizitorul deține puncte de prezență principale în fiecare reședință de județ (Direcții Județene de Telecomunicații Speciale). (…) Disponibilitatea lunară a serviciilor asigurate de operatorii de comunicații trebuie să fie de minim 99,50%. Pentru acele puncte terminale ale beneficiarilor achizitorului pentru care trebuie asigurată suplimentar redundanța și reziliența serviciilor, soluția de conectare va conține o conexiune primară și o conexiune secundară, conexiuni care nu vor fi achiziționate de la același contractant pentru a beneficia de trasee și infrastructuri diferite, asigurându-se astfel lipsa oricărei corelări statistice între cele două valori ale disponibilităților”, scrie în caietul de sarcini al licitației.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: