Skip to content
Politică

Studenții din București stau la cozi pentru a vota

Pentru ca un student să își poată exprima opțiunea de vot în singura secție de votare amplasată în complexul studențesc din Capitală trebuie să aștepte în jur de 30 de minute.

O singură secție la 15.000 de studenți, câți sunt cazați în complexele de cămine din Capitală. „Stau la coadă de cinci minute, dar de-abia am venit. O să mai stau, cred, măcar 20 de minute. Nu mă deranjează și nu mă dau bătut. Votez cu un candidat de dreapta. O să vin și în turul doi, voi vota tot cu un candidat de dreapta. Noi tinerii nu putem vota altceva, dacă vrem să avem un viitor bun”, a declarat Cosmin, potrivit evz.ro. El era unul dintre cei 300 de studenți încolonați la vot.

Secția de votare este amplasată în afara campuxului, în apropierea restaurantului Pui de Urs. Pentru a-și exprima opțiunea de vot, tinerii trebuie să facă o plimbare de 10-15 minute, la care se adaugă așteptarea de la coadă. Așa că unii studenți vin cu sandwich-ul și cu sticla de cola. Dar și cu prietenii, amicii sau vecinii din campus.

1 comentariu la “Studenții din București stau la cozi pentru a vota

  1. Ce tare ! Deci 15 minute dus, 15 intors si 30 de minute la vot, adica maxim o ora. Daca pentru asta le trebuie si sandwichul si sticla de cola, eu zic sa le puneti si un wc public la jumatatea drumului, ca poate-i trece ! :)))) Dar obligatoriu sa fie cu usa pe dreapta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *