Skip to content
Educație

Studenţii exmatriculaţi de la Facultatea de Drept din Bucureşti, reprimiţi la cursuri

unibuc.ro

Din ce în ce mai mulţi studenţi de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, care au fost exmatriculaţi pentru că au copiat la examenele online din iarnă, obţin în instanţă anularea deciziei.

Dacă în urmă cu o lună Tribunalul Constanţa dădea o primă sentinţă în acest caz al celor 45 de studenţi, acum alte două instituţii au dat un verdict asemănător.

Pe 29 aprilie Tribunalul Giurgiu a dat câştig de cauză unui al doilea student, iar pe 13 mai, Tribunalul Gorj a reabilitat al trelea student, care a câştigat dreptul de a se reîntoarce la cursuri.

Cei trei studenţi au dreptul în acest moment să se întoarcă la cursuri până la pronunţarea unei decizii definitive în acest caz.

Rectorul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, Marian Preda, anunța la începutul lunii martie că 45 de studenți de la Drept care au fraudat mai multe examene au fost exmatriculați.

Studenţii în anul I ai Facultăţii de Drept au fost acuzaţi că au fraudat examenul reuşind prin intermediul unei reţele de socializare să coopereze în timpul examenelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *