Skip to content
Coronavirus

Studenţii Facultăţii de Medicină din Sibiu nu mai fac practică în spitale

Inquam Photos / George Călin
" "

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a anunțat luni că studenţii Facultăţii de Medicină nu vor mai face practică în spitalele din municipiu, până la finalul lunii martie.

Având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu COVID-19 şi Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, se suspendă în totalitate activitatea didactică a studenţilor din spitalele în care ne desfăşurăm activitatea, până la data de 31 martie 2020. Activitatea didactică desfăşurată în alte spaţii decât spitalele partenere se va desfăşura conform orarului. Toate informaţiile referitoare la desfăşurarea procesului didactic vor fi transmise studenţilor prin şefii de an„, a declarat decanul Facultăţii de Medicină, dr. Gabriela Boţa.

" "
" "

Conducerea ULBS a decis ca în toate spaţiile didactice şi administrative să fie montate dozatoare cu dezinfectanţi, scrie agerpres.ro.

În acest moment situaţia la nivelul oraşului şi, implicit, a universităţii nu impune măsuri extreme, ci doar de prevenţie. Suntem în permanent contact cu autorităţile şi vom adapta măsurile în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel naţional„, a precizat rectorul ULBS, Sorin Radu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *