Skip to content
Politică

Subprefect de Timiş: Trei din cele şapte noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 care vor fi deschise în Timiş sunt pentru profesori

Inquam Photos/George Calin
" "

Subprefectul judeţului Timiş Mircea Băcală a anunţat că trei dintre cele şapte noi fluxuri de vaccinare care vor fi deschise în judeţ vor fi dedicate exclusiv cadrelor didactice. Patru fluxuri vor fi deschise la Timişoara, două la Lugoj şi unul la Jimbolia.

Subprefectul judeţului Timiş Mircea Băcală a declarat pentru News.ro că în cadrul unei şedinţe a Nucleului Judeţean de Vaccinare împotriva COVID-19 s-a decis deschiderea a şapte noi fluxuri în judeţul Timiş.

" "
" "

Patru dintre acestea vor fi deschise la ISHO (un complex rezidenţial din Timişoara aflat în apropiere de centrul oraşului), dintre care două vor fi dedicate personalului din învăţământ şi alte două vor fi dedicate comunităţii.

Alte două fluxuri vor fi deschise la Lugoj, la Spitalul Municipal şi la Sala Sporturilor. Un flux va fi dedicat personalului din educaţie, cel de-al doilea – comunităţii.

Un alt flux va fi deschis în oraşul Jimbolia, iar acesta va fi dedicat exclusiv comunităţii.

Cele şapte noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi funcţionale din 8 februarie, iar cei care doresc să se înscrie la vaccinare în aceste centre o vor putea face din 6 februarie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *