Skip to content
Politică

Subprefectul USR de Olt, un fost candidat PSD: A fost pus pe liste chiar de baronul PSD Paul Stănescu

Facebook

După ce a decis să numească politic prefecții și subprefecții, coaliția PNL-USRPLUS-UDMR și-a împărțit aceste posturi. În Olt, un post de subprefect va fi ocupat de Fănel Bădici, de la USR, iar celălalt de Ana Ciaușu, de la PNL, cu o lungă carieră de secretară, potrivit newsweek.

Presa din Olt a arătat că, în 2012, Florin Bădici a candidat pentru un post de consilier local PSD, în localitatea Izbiceni.

Candidatura sa, din partea PSD, pentru consiliul local din comuna Izbiceni, este cuprinsă într-un document intern al PSD, semnat în consecință de către Paul Stănescu. Numele președintelui USR Olt se găsea pe poziția cu numărul 8 pe lista PSD.

Biografia lui Bădici este de negăsit, dar presa locală scrie că în 2005 intrase la facultatea de matematică a universității din Craiova, dar a fost exmatriculat în scurt timp.

În 2012, pe lista de candiadți PSD el figura cu calificarea de “programator calculator“. Presa locală scrie că el ar fi absolvit, în 2017, o facultate particulară.

În 2020, când a candidat la Camera Deputaților, pe pagina USR Olt era consemnat: “Fănel Bădici este un economist de 34 de ani care face performanță în echipa de management a unui grup de firme cu capital românesc.

A intrat în USR după alegerile parlamentare din 2016 și din februarie anul acesta este Președintele USR Olt. Vrea să folosească experiența acumulată în mediul privat pentru a pune umărul, alături de o echipă tânără și performantă, la proiectul de modernizare a României“.

În Olt, USRPLUS a obținut puțin peste 5%, fiind depășit de AUR.

Celălalt subprefect, Ana-Maria Ciaușu, nominalizat de PNL, a terminat facultatea de management din cadrul universității de științe agricole din București la 39 de ani. Prima slujbă consemnată în biografia ei este de secretar la SC Medcenter, în 2004, când avea 27 de ani. Timp de zece ani, aceasta a fost ocupația lui Ciaușu, secretar. În 2014, a devenit referent al unui birou parlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *