PSnews

VIDEO

Subteranele războiului Firea-Tudose. Victor Paul Dobre: Este o bătălie falsă! EXCLUSIV

Interviurile video PSnews.ro continuă, având-ul ca invitat pe vicepreședintele PNL și fost ministru delegat pentru Administrație în primul guvern Victor Ponta (mai-august 2012), Victor Paul Dobre, care a dezbătut, alături de Marinela Angheluș, cele mai stringente subiecte ale momentului.

Astfel, în cadrul interviului, liberalul a tranșat marea bătălie din interiorul Partidului Social Democrat, dată între premierul Mihai Tudose și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

”Este o luptă pentru putere, o bătălie între găști. Câteodată, am senzația că este o bătălie falsă care să ne facă să ne uităm în altă parte decât la problemele reale. Este o problemă internă a PSD-ului, care vine de la alegeri. Domnul Dragnea a vrut să conducă Guvernul de la Palatul Parlamentului, ori Guvernul nu se poate conduce decât de la Palatul Victoria. PSD a realizat o premieră cu moțiunea de cenzură contra propriului Guvern, nu știu dacă sunt în stare să mai facă una și împotriva acestui Guvern, unii cred că ar face-o”, a declarat Victor Paul Dobre.

Mai mult, fostul ministru delegat pentru Administrație în primul guvern Victor Ponta a susținut că actualul lider al Camerei Deputaților ”nu prea și-a bătut capul cu Parlamentul”, Victor Paul Dobre adăugând că nu știe dacă liderul PSD ”a condus 10 ședințe într-un an de zile”.

”Domnul Dragnea nu prea și-a bătut capul cu Parlamentul, nu știu dacă a condus 10 ședințe într-un an de zile. În schimb, s-a ocupat de Guvern. Normal nu are cum să funcționeze. Erori majore, nu și-a respectat programul de guvernare, care din punctul nostru de vedere este nerealist și pe măsură ce trece timpul se confirmă chiar mai repede ceea ce noi am spus la început”, a mai adăugat liberalul.

Găsiți mai jos secvența, de la momentul 7:04 și până la momentul

 

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi