Skip to content
Știri locale Suceava

Suceava: Amendă record de peste 20 de mii de lei și permisul suspendat până în 2024, după ce un șofer a fugit de polițiști și a comis 16 încălcări ale Codului rutier

Inquam Photos / George Călin

Polițilștii suceveni i-au aplicat o amendă record de 20.880 de lei și i-au suspendat permisul pentru următorii patru ani unui șofer din orașul Siret care a fugit de echipajul de la Rutieră și a comis nu mai puțin de 16 încălcări ale Codului rutier, printre care viteză excesivă, deplasare pe contrasens și neoprire la semnal.

Situația a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:

Permisul suspendat până în 2024…
Amendă de 20.880 lei…
Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.
16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.
Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.
O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.
Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.
Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!

O seară liniștită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *