Skip to content
Știri locale Suceava

Suceava: Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion rămas la sol

stirisuceava.net

Două persoane au leșinat, sâmbătă, după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas blocat pe pistă din cauza unei defecțiuni tehnice, alături de alți pasageri, fără aer condiționat, pe o căldură insuportabilă, potrivit StiriSuceava.net.

Avionul Wizz Air care efectuase sâmbătă dimineață cursa Luton – Suceava și urma să revină la Luton a rămas blocat pe pista Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava din cauza unei defecțiuni tehnice. Pasagerii au fost îmbarcați, însă aeronava nu a mai decolat.

În aceste condiții, pasagerii ar fi rămas închiși aproape o oră în avion, fără aer condiționat. Un martor a spus pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului nu le-ar fi oferit nicio explicație, ar fi vorbit urât și ar fi ignorat solicitările pentru deschiderea ușilor.

O persoană a leșinat la bord și a primit îngrijiri de la un alt pasager, care avea pregătire medicală. În acel moment au fost deschise ușile avionului și a fost solicitată intervenția unui echipaj medical.

Ulterior, în aerogară, a leșinat o altă femeie. Martorii susțin că a durat mult timp până a primit îngrijiri medicale deoarece ușile erau închise, iar echipele de intervenție nu aveau pe unde să intre.

În cele din urmă, pasagerii au fost informați că zborul a fost reprogramat pentru duminică, ora 02.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *