Skip to content
Politică

Două străzi din Suceava vor purta numele a doi foști consilieri locali, unul care a murit după infectarea cu Covid-19, altul care a murit de infract

O stradă din municipiul Suceava va purta numele fostului consilier local Cornel Grosar (PSD), care a decedat la vârsta de 58 de ani, în luna aprilie a acestui an, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu (PNL).

Potrivit edilului, o altă stradă va purta numele fostului consilier local Bogdan Bicsi (PNL), decedat la vârsta de 53 de ani, în luna noiembrie 2019, după ce a suferit trei infarcturi la interval de câteva ore, ultimul fiindu-i fatal.

„Avem două porţiuni de stradă spre Mitoc, într-o zonă foarte frumoasă. Ne-am gândit să le dăm numele a doi consilieri locali. Strada Cornel Grosar, cu o lungime de 600 de metri şi o lăţime de 6 metri şi strada Bogdan Bicsi, cu o lungime de 510 metri şi 6 metri lăţime. E un semn de respect faţă de cei doi consilieri, care au fost oameni bătăioşi, s-au implicat în Consiliul Local, în problemele comunităţii şi ale societăţii civile”, a declarat Ion Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *