Skip to content
Știri locale Suceava

Suceava: Familia unui tânăr mort într-un accident rutier face apel, ca în loc de coroane, să se facă donații pentru o tabără de copii nevoiași

Mama unui tânăr din Suceava, de 23 de ani, decedat în urma unui accident rutier  face un apel către prietenii acestuia și rude să nu vină cu flori și coroane la înmormântare, informează Monitorul de Suceava.

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva…. În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu.

Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor”, a transmis mama tânărului

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena sa. Natty era liderul de închinare de la Biserica Lumina din Oradea, a scris cotidianul Bihor Online, fiind confesiune evanghelică.

Accidentul s-a produs pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag, la ora 3.40, noaptea.

Autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un podeţ, răsturnându-se. Oboseala la volan este după toate probabilitățile cauza accidentului.

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Fata de 19 ani, prietena lui Natty, se află în stare gravă.

Contul în care cunoscuții sunt invitați să facă donații:

RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *