Skip to content
Știri locale Suceava

Suceava: O furtună puternică însoțită de căderi de grindină masive a făcut ravagii. Mai multe cartiere au fost inundate

obiectivdesuceava.ro

O furtură puternică însoțită de căderi de grindină masive a făcut prăpăd la Suceava și în localitățile din jur. Mai mulți copaci au căzut, iar o serie de cartiere din oraș au fost inundate, fiind necesară intervenția popierilor.

Joi după amiază cetățenii orașului Suceava s-au confruntat cu o furtună extrem de puternică, ce a afectat municipiul, dar și alte localități din jur. Vijelia a pus la pământ mai mulți copaci din oraș. Popierii au fost solicitați pentru a interveni la mai multe gospodări din cartierul Ițcani. Cartierul George Enescu a fost la rândul său lovit de furtună, iar vijelia a doborât mai mulți copaci din zonă. Vântul puternic a dărâmat și panouri publicitare dar și refugiul pentru cărucioare din parcare unui supermarket.

În Suceava, în timpul furtunii de joi s-au înregistrat și căderi mari de grindină, gheața căzută pe asfalt formând un strat gros, alb, după cum informează Obiectivdesuceava.ro. Pe întreaga durată a furtunii circulația rutieră din localitate a fost blocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *