Skip to content
Știri locale Suceava

Suceava, oraşul fantomă, în carantină totală – VIDEO

facebook

În cea de-a doua zi în care oraşul Suceava se află în carantină totală din cauza epidemiei de coronavirus din România oraşul pare pustiu. Acolo au fost înregistrate până acum mai mult de un sfert dintre cazurile de infectare din toată România.

Un fotograf local a înregistrat imagini de marţi, din prima zi de carantină totală.

O comunitate de peste 100.000 de oameni arată acum ca un oraş fantomă.

31 Martie 2020, Suceava, oras in carantina

Suceava era un oraș viu, plin de viață, cu străzile pline! Acum suntem în carantină! Să fim cu toții în linia întâi și să redăm Sucevei viața!#statiacasa #radubaran #weddingzone #coronavirus #covid19

Publicată de Radu Baran pe Marţi, 31 martie 2020

Suceava era un oraş viu, plin de viaţă, cu străzile pline! Acum suntem în carantină! Să fim cu toţii în linia întâi şi să redăm Sucevei viaţa!”, spune Radu Baran, cel care a surprins aceste imagini.

Ministrul de Interne a anunţat luni seară că a fost emisă Ordonanţa Militară numărul 6, prin care municipiul Suceava şi localităţile Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei intră în carantină totală, scrie tvrmoldova.md.

Până la la publicarea acestui articol, în România au fost confirmate 2.245 de infecţii cu coronavirus. 220 dintre pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi. În total, în România au murit 82 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de COVID-19 confirmat pe teritoriul ţării a fost anunţat la 26 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *