Skip to content
Știri locale Suceava

Suceava: Suspiciune de coronavirus la o profesoară de engleză care s-a întors din China

O femeie din Suceava, profesoară de engleză care s-a întors recent din China, a fost izolată în cursul zilei de vineri, într-un salon al secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava, cu suspiciunea de coronavirus.

Femeia s-a prezentat în dimineaţa zilei de vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava cu simptome de gripă. După investigaţii, medicii au constatat că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus. Din acest motiv, medicii au luat decizia de a o izola de urgenţă în secţia de Boli Infecţioase a spitalului.

Pacienta urmează să fie transferată la Iaşi cât mai curând posibil pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului, urmând ca oficialii spitalului din Suceava să ia măsuri pentru dezinfecţie. Potrivit informaţiilor furnizate de surse spitaliceşti, femeia s-a întors în România din China pe data de 1 februarie, iar a doua zi a început să acuze simptome specifice gripei. Cu toate acestea, femeia s-a prezentat la spital abia pe data de 7 februarie, informează adevarul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *