Skip to content
Politică

Suciu îi răspunde lui Klaus Iohannis: Noi nu suntem ăștia, suntem Guvernul României

Daniel Suciu, care a depus astăzi jurământul în funcția de ministru al Dezvoltării, a criticat discursul de astăzi al președintelui Klaus Iohannis despre buget. 

„Noi nu suntem ăștia, suntem Guvernul României”, a spus el la Digi24.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va sesiza Curtea Constituțională a României cu privire la proiectul de buget pe anul 2019. De asemenea, șeful statului a criticat PSD: pentru spitale regionale nu au bani, dar pentru ei au. „PSD și-a tras bani de 20 de ori mai mult decât anul trecut, pentru asta au bani”, a declarat Iohannis.

Acum câteva zile, un ministru PSD, întrebat fiind cum e cu spitalele regionale, mult discutatele, promisele spitale regionale, răspuns stupefiant, zicea ministrul PSD că avem bani pentru proiectare. Auzi, în al treilea an de guvernare au bani pentru proiectare. Aceștia nici nu vor să realizeze spitalele. Ăștia nu vor să realizeze investiții publice. Promit și nu fac”, a spus azi președintele.

Daniel Suciu a confirmat o declarație făcută tot la Digi24 de ministrul Muncii, Marius Budăi, că alocațiile pentru copii nu mai pot fi mărite de la 1 martie pentru că nu a fost promulgat bugetul. Aceasta, chiar dacă Guvernul a dat o ordonanță de urgență în acest sens.

3 comentarii la “Suciu îi răspunde lui Klaus Iohannis: Noi nu suntem ăștia, suntem Guvernul României

  1. Din pacate, este adevarat ca sunteti guvernul Romaniei, dar nu guvernati pentru Romania ci pentru o mafie de corupti si infractori, asa ca ” astia ” este doar un eufemism , pentru ca PRESEDINTELE ROMANIEI ar fi putut sa va numeasca asa cum meritati : ” banda de lichele neocomuniste „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *