Skip to content
Sport

Şumudică, atac la Rednic: Arabii i-au dat cu praf de mers. Ciocu’ mic, Mircică!

Antrenorul echipei Al Shabab din Arabia Saudită, Marius Şumudică, s-a întors vineri în ţară şi a avut un atac virulent la fostul său coleg de echipă şi fost adversar în campionatul saudit pe vremea când antrena Al Faisaly. Şumudică a spus că arabii “i-au dat cu praf de mers” lui Rednic, pentru că nu avea rezultate.

“Eu sunt foarte mulţumit şi din punct de vedere financiar şi al respectului. Sper să rămân cât mai mult. Acolo e foarte greu, când pierzi un meci sau două, praf de mers. L-aţi văzut pe Mircea Rednic, s-a întors repede, nu că tiroida. S-a întors, că nu mergea şi i-au zis «Du-te, Mircică», că nu te aşteaptă nimeni. Probabil aşa o să-i spună şi lui Şumudică când nu va merge treaba. Dar nu mai vreau să intru în alte treburi cu fostul meu coleg de echipă şi antrenor, care, de câte ori are şansa încearcă să înţepe pe toată lumea. Dar Dumnezeu îţi mai dă câte o pălmuţă. Am văzut că tot comentează, eu nu am nicio treabă, este unul dintre antrenorii titraţi, cred că singurul manager din România care face şi desface şi la transferuri. Cred că a găsit şi momentul propice, să dea Dumnezeu să prindă play-off-ul alături de fata dânsului, cu care lucrează foarte bine. Cred că trebuie să aducem familiile aproape de fotbal, că asta e reţeta succesului în ultimul timp. Eu nu am nimic cu el, dar mă deranjează când vorbeşte de mine dar uită că i-am dat câte patru şi ai mei băuseră până la şase dimineaţa. Morais băuse 18 beri în noaptea aia şi i-a dat gol. Aşa că, ciocu’ mic Mircică, nu mai vorbi nici de Luţu 1 şi de Şumudică şi de Dică. Probabil că a vrut să zică de Şumudică şi s-a oprit la jumate. El este un băiat abil, care face glume şi crede că le ştie pe toate, dar puncte, puncte”, a spus Şumudică pe Aeroportul Henri Coandă.

Marius Şumudică şi-ar dori ca derbiul Dinamo – FCSB să fie câştigat de oaspeţi, unde evoluează jucători pe care i-a antrenat la Astra Giurgiu: “Sunt două echipe care traversează o etapă mai puţin fastă. Pentru jucătorii pe care i-am avut la Astra şi acum sunt la FCSB, îmi doresc să bată FCSB-ul”.

Referitor la fotbalul din Arabia Saudită, Şumudică a spus că îi este greu să reziste, dar speră să stea cât mai mult pentru că e bine remunerat.

“E greu, e o ţară dificilă, în care e greu să fii cu familia. Cum am o fereastră dau o fugă acasă, dar astea sacrificiile, mă duc acolo unde sunt remunerat şi respectat din punct de vedere financiar. Am slăbit 10 kilograme de când am plecat, nu e uşor să rezişti, temepraturi mari, plus că nu prea mă împac cu alimentaţia de acolo. Mai totul este condimentat şi nu mă împac”, a mai spus Şumudică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *