Skip to content
Sport

Şumudică l-a ratat pe ”lunetistul” Piotr Parzyszek. Unde a ajuns polonezul și ce a spus despre CFR Cluj

facebook

CFR Cluj va continua să caute un vârf de careu, după ce oficialii campioanei au eșuat în tentativa de a-l aduce pe polonezul Piotr Parzyszek.

După despărțirea de Mario Rondon, Marius Șumudică spera să-l aibă sub comandă pe cel supranumit ”Lunetistul”, jucător de la Frosinone.

Însă atacantul de 27 de ani a preferat să se întoarcă în țara natală, la Pogon Szczecin, deși el a dat de înțeles că putea rămâne în Serie B.

Nu sunt dezamăgit, mulți ar fi dorit să rămân în Italia, dar nu cei mai importanți oameni din club.

Am zis că trebuie să schimb peisajul dacă nu sunt dorit, deși înscrisesem 5 goluri.

Este adevărat, au fost discuții cu o echipă din România, dar am fost convins de președintele și antrenorul de la Pogon.

De altfel, conversația cu antrenorul a durat 30 de minute, cea mai lungă din viața mea cu un antrenor!

Acum sper să ajut echipa să se califice cât mai departe în Conference League”, a declarat Piotr Parzyszek pentru site-ul clubului.

Referințe proaste pentru polonez: ”Nu are o tehnică bună și nici nu e rapid!”

Un ziarist polonez nu a dat referințe bune despre ”lunetistul” de 1,91 metri.

Se prezintă ca un număr 9 clasic, știe să joace cu spatele la poartă și să dea viteză acțiunilor. Dar la Frosinone nu s-a impus, nu a fost un star.

Îi place să fie activ, dar cred că nu are un psihic foarte bun și a fost un star doar în Polonia și nu tot timpul, deoarece nu a marcat constant.

Piotr Parzyszek nu are o tehnică bună și nici nu e rapid”

După ce a ajuns în Polonia a spus că antrenamentele de la Piast erau slabe. Personal, nu l-aș vrea în echipa mea. Nu e un tip conflictual, dar nu este puternic din punct de vedere psihic.

Nici nu are o tehnică bună și nici nu e rapid, dar cred că Șumudică îl poate ajuta. Nu e un atacant foarte rău, dar la Charlton, în Danemarca și în Serie B nu s-a impus, scie digisport.ro.

Are nevoie de un antrenor care sa aibă răbdare cu el și poate va marca 10-15 goluri în acest caz. Însă nu prea cred asta, să fiu sincer.

Știu ce poate Șumudică și știu că Omrani și Debeljuh sunt atacanți mai buni. El este genul de jucător care are nevoie de pase de la coechipieri. Fără ele, nu va face nimic.

E puternic, are o lovitură bună de cap, un șut bun, dar e inconstant. În Polonia putea să tragă într-un meci tot timpul la poartă și în următorul să nu mai tragă deloc”, a spus ziaristul Pawel Kelbis pentru SpotMedia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *