Skip to content
Politică

Sunt anunțate noi arestări de răsunet în dosarul Microsoft

Avocatul inculpatului Gheorghe Ștefan ”Pinalti”, reținut 30 de zile în dosarul Microsoft pentru o presupusă luare de mită, Cătălin Dancu, a anunţat, miercuri, că vor urma alte arestări de răsunet, referindu-se la acest dosar.

Întrebat dacă ar trebui să ne mai aşteptam şi alte reţineri în acest dosar, după ce fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru, şi primarul din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan au fost arestaţi în dosarul licenţelor Microsoft, Dancu a spus:

„Da, eu cred că dacă lucurile merg în această direcţie, s-ar putea să mai existe încă 3-4 băieţi veseli care să bârfească, să vorbească şi să ne pomenim că şi alţii pot face obiectul unor reţineri răsunatoare, cum au fost acestea”, a spus apărătorul primarului Pinalti, Cătălin Dancu.

De asemenea, Dancu susţine că, în cazul primarului Gheorghe Ştefan, acum arestat, nu sunt niciun fel de înregistrări telefonice care îl privesc în legătură cu dosarul Microsoft.

„Datele existente în dosar nu confirmă niciun transfer de 4 milioane de euro nici în mod direct, nici în mod indirect în beneficiul lui Gheorghe Ştefan. În privinţa lui Gabriel Sandu, sunt date evidente cu privire la plăţi şi sume de bani care au fost date”, a adăugat avocatul Dancu.

Declaraţia lui Cătălin Dancu a fost prezentată miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru, precum şi primarul din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan au fost arestaţi miercuri dimineaţă în dosarul licenţelor Microsoft, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

2 comentarii la “Sunt anunțate noi arestări de răsunet în dosarul Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *