Skip to content
Societate

„Sunt profund șocat! Nu am cuvinte”. Fost consilier în MS, Răzvan Cherecheş, reacționează după ce Voiculescu a fost surprins fără mască

colaj

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul consilier onorific al MS, Răzvan Cherecheş, se declară profund şocat de faptul că ministrul Vlad Voiculescu nu poartă mască în plin val 3 al pandemiei şi în condiţiile în care secţiile de terapie intensivă sunt aglomerate.

„sunt profund șocat! 🙁

este inadmisibil ca ministrul sănătății să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secțiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricții majore (unele exagerate – vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)!
nu am cuvinte …”, scrie Răzvan Cherecheș pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie Covid-19, pe holurile Parlamentului. Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS. În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii – care între timp îşi pusese o mască – a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii.

DETALII AICI: FOTO Ministrul Sănătății încalcă regulile impuse de… Ministerul Sănătății: Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe holurile Parlamentului

Pe perioada stării de alertă, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun şi la locul de muncă, pe toată durata prezenţei în oricare din spaţiile închise ale incintei,în conformitate cu condiţiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *