Skip to content
Puterea Știrilor Video

„Suntem singura țară din Europa unde ministrul Sănătății nu există în campania de vaccinare!”. Senatorul Daniel Zamfir îl desființează pe Voiculescu

Inquam Photos / George Calin

Invitat în studioul Puterea Știrilor, senatorul PSD Daniel Zamfir îl taxează pe actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru lipsa de reacție în campania de vaccinare anti-COVID. „Văd că suntem singura țară din Europa unde ministrul Sănătății nu există în campania de vaccinare”, spune social-democratul.

Totodată, Zamfir amintește că primul mesaj al Ministerului Sănătății la început de an a fost pe programul de Revelion al TVR, și nu pe campania de vaccinare, așa cum ar fi fost normal. „Măcar domnul Nelu Tătaru, deși făcea multe lucruri și avea multe declarații controversate, toată ziua îl vedeai pe teren. Era pe undeva, se implica cu ceva”, mai spune acesta.

„Văd că suntem singura țară din Europa unde ministrul Sănătății nu există în campania de vaccinare. După două săptămâni de ministeriat, prima ieșire a lui Vlad Voiculescu a fost legată de programul TVR de Revelion. Asta este treaba ministrului Sănătății? Nu îl văd implicat. Unde e? Măcar domnul Nelu Tătaru, deși făcea multe lucruri și avea multe declarații controversate, toată ziua îl vedeai pe teren. Era pe undeva, se implica cu ceva.

Domnul Voiculescu e pe nicăieri. Se ceartă de vreo săptămână cu domnul Emil Boc că le dă sau nu le dă bani. Aici, nu mi-e simpatic deloc domnul Boc, dar nu pot să nu constat că are dreptate. Nu poți să pui în sarcina tuturor primăriilor să facă centre de vaccinare fără să le aloci bugete. Lucrul acesta nu se face. Domnul Voiculescu e venit din altă lume. N-am înțeles și pregătirea domniei sale. Înțeleg că a făcut zece ani facultatea la Viena, e de văzut lucrul acesta. Pe mine nu m-a pasionat personajul, dar chiar m-ar interesa ce poți să faci 10 ani într-o facultate și cu ce pregătire vii aici, să conduci Ministerul Sănătății într-o perioadă atât de dificilă”, a declarat senatorul Daniel Zamfir, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *