Superbet și Novomatic ar profita cel mai mult de intempestiva reformă a păcănelelor lui Ciolacu

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, luni, 3 Octombrie, că reforma privind jocurile de noroc va fi prezentată în ședința de azi a Executivului, scrie într-o amplă analiză Ziar de Cluj.

Oala jocurilor de noroc e sub presiune de câteva săptămâni. Mai exact: de la momentul în care a fost anunțată “reforma”, dar totul a căpătat temperaturi galactice când, pe nepusă masă, premierul Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă la sediul PSD Hunedoara a spus:

Cred că am deranjat cel mai mult şmecheria, prin pachetul fiscal care priveşte sistemul de funcţionare a jocurilor de noroc. E unul, Sorin, e una, Odeta, care ne tot caută prin interpuşi şi nu ştiu cum să mai ajungă la noi, să nu cumva să facem ordine, iar serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurilor de Noroc din România și nu în alte țări sau prin offshore-uri”, a dezvăluit Marcel Ciolacu la Hunedoara, un judet sarac din Transilvania unde pacanelele sunt mai mult decat numeroase.

Personajul „Sorin”, la care face referire premierul, este probabil Sorin Constantinescu, supranumit “Regele cazinourilor”, fondatorul Pokerfest România, cel mai mare organizator de festivaluri de poker din Europa de Est, potrivit jurnaliștilor de la ziardecluj.ro

În ceea ce priveşte personajul „Odeta”, este vorba despre Odeta Nestor. Aceasta a fost timp de patru ani (2013-2017) președintele Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În prezent, conduce Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), organism ce reprezintă interesele operatorilor de jocuri de noroc la distanță (online).

Citește AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: