Skip to content
Politică

Supervizare extremă în turul II! Unde va vota Corlățean

Scandalul provocat de dificultatea cu care s-a votat în diaspora la primul tur al alegerilor prezidențiale i-a mobilizat pe angajaţii Ministerului Afacerilor Externe. Astfel, Titus Corlăţean, ministrul MAE, a declarat că atât el, cât şi o bună parte din subalternii săi se vor afla pe 16 noiembrie, data la care este programat turul II al alegerilor prezidenţiale, în mai multe oraşe importante din străinătate.

„Cel mai probabil, pe 16 noiembrie, voi vota în străinătate, într-o mare capitală europeană. Am decis cu cei din conducerea Ministerului de Externe să ne aflăm în străinătate. Ne vom afla în afara țării și vom vedea dacă totul merge așa cum trebuie. Probabil că voi fi la Londra”, a mărturisit Corlăţean la DC News Live.

Trebuie menţionat că în capitala Marii Britanii s-au înregistrat cele mai mari probleme la votarea din primul tur de scrutin. La Londra, Paris, dar şi în alte oraşe importante din Europa mii de români nu au putut să-şi exprime opţiunea până la închiderea urnelor din cauza sistemului greoi de votare. Tocmai din acest motiv, premierul Victor Ponta a ameninţat că dacă acest lucru se va repeta pe 16 noiembrie, toată conducerea MAE va fi demisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *