Skip to content
Politică

Surprins fără mască, şeful PSD Sibiu o condamnă pe Raluca Turcan că nu a purtat masca de protecţie

news.ro
" "

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, o condamnă pe Raluca Turcan că a stat într-o remorcă, în câmp, fără mască, alături de mai multe persoane, în condiţiile în care el a participat la sfinţirea unei picturi bisericeşti şi nu a purtat masca tot timpul. Bogdan Trif apare în fotografii alături de mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza.

Politicianul social-democrat o condamnă, într-o postare pe Facebook, pe Raluca Turcan că nu a purtat masca de protecţie la acţiunea de împădurire de sâmbătă şi că a cerut să fie amendtă.

" "
" "

Tupeu de mafiot penelist. Doamna Turcan a cerut Poliţiei Române să fie amendată pentru că a încălcat legea. Parcă am trăi în sudul Italiei, în anii ’60, când poliţia nu îndrăznea să-i deranjeze pe capii Mafiei postaţi în funcţii publice! (…) Vă credeţi mai presus de Lege? Vă spun un lucru: Nu sunteţi! Şi o să plătiţi pentru toate abuzurile pe care le-aţi făcut, împreună cu colegii dumneavoastră, închizând zeci de mii de firme şi trimiţând sute de mii de oameni în şomaj. Aţi îndatorat România prin împrumuturi uriaşe, bani pe care i-aţi furat şi cu care v-aţi îndestulat camarila politică, în timp ce aţi închis românii în case”, a scris Bogdan Trif pe Facebook.

Comentariul liderului PSD Sibiu vine la doar câteva zile după ce el însuşi a fost fotografiat participând la o slujbă şi nu a purtat tot timpul masca de protecţie.

În 14 martie, Trif a luat parte la sfinţirea picturii bisericii cu hramul ”Înălţarea Domnului” din Şaroşu pe Târnave, jueţul Sibiu. Potrivit fotografiilor postate chiar de el pe pagina de socializare, în mai multe momente Bogdan Trif nu poartă masca de protecţie, desi este foarte aproape de mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza. Nici înaltul prelat nu poartă masca de protecţie.

Am trăit, în biserica din Şaroşu pe Târnave, alături de primarul oraşului Dumbrăveni, Emil Dârloşan, fiu al satului, o mare bucurie stând alături de copii, tineri, oameni în vârstă îmbrăcaţi în costum popular românesc”, a scris Trif pe Facebook, nici primarul social-democrat din localitate neavând masca de protecţie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *