Skip to content
Sport

Surprinzător: Papa Francisc și-a mărturisit o superstiție

vremuritulburi.com

Surprinzător: Papa Francisc și-a mărturisit o superstiție. Citiți, în cele ce urmează, la ce se referă prelatul.

Papa Francisc a subliniat miercuri că persoanele care doresc să îl felicite nu ar trebui să îi trimită urări înaintea zilei sale de naștere, deoarece, în Argentina (țara lui natală), acest lucru aduce ghinion, relatează DPA, citată de Agerpres.

Pontiful va împlini sâmbătă 80 de ani. Cu această ocazie, Vaticanul a pus pus la dispoziția doritorilor șapte conturi de e-mail în opt limbi (latină, italiană, spaniolă, portugheză, engleză, franceză, germană și poloneză) cu ajutorul cărora aceștia îl pot felicita pe Papă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urările legate de viitoarea mea zi de naștere, vă mulțumesc mult. O să vă spun însă ceva care o să vă facă să râdeți (…): În țara mea, uratul înaintea zilei de naștere aduce ghinion”, a precizat Pontiful în timpul audienței sale săptămânale.

La o întâlnire cu credincioșii în sala Paul al VI-lea, de la Vatican, Papei i-a fost prezentat un tort adus de una dintre participante. Tortul avea două lumânări aprinse, una în formă de 8 și alta în formă de zero, în care papa a suflat, potrivit Radio Vatican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *