Skip to content
Politică

SURPRIZĂ Cine mai e alături de Victor Ponta la Baku

Vizita lui Victor Ponta la Baku, în Azerbaidjan, cu ocazia deschiderii Jocurilor Europene, eveniment la care au participat, printre alții, Peședintele Federației Ruse Vladimir Putin şi cel bielorus, Aleksandr Lukaşenko, a stârnit numeroase reacții negative în rândul opiniei publice.

Citește și: Ponta, întâlnire spectaculoasă cu Putin şi Lukaşenko la un eveniment de amploare

Sâmbătă află că pe lângă Victor Ponta, la Baku se află și principele Nicolae, nepotul regelui Mihai. Acesta efectuează în zilele de 11-13 iunie, o vizită oficiala in Azerbaidjan, cu ocazia Jocurilor Europene de la Baku, se arată pe într-un comunicat al Casei Regale.

Este a șasea vizită externă a Familiei Regale a României, în anul 2015. În luna februarie, Principele Radu și Principele Nicolae s-au aflat în Republica Moldova, iar în luna martie Principesa Maria a vizitat Parisul și a luat parte la deschiderea pavilionului românesc de la Salon du Livre.

În luna aprilie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit Paștele în Republica Moldova. Tot în luna aprilie, Principele Radu a efectuat o vizită oficială în Turkmenistan. În luna mai, Principele Radu a vizitat Regatul Suediei.

Alteța Sa Regală Principele Nicolae va fi alături de sportivii români la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, precum și la primele două zile de întreceri sportive, se mai arată pe blog.

Principele Nicolae a luat parte, luni, 8 iunie 2015, pe esplanada din fața Casei Olimpice, la evenimentul de prezentare a Echipei Olimpice, precum și a noii identități vizuale a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

După încheierea competițiilor sportive de la Baku, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor invita, la Palatul Elisabeta, delegația României participantă la Jocurile Europene.

2 comentarii la “SURPRIZĂ Cine mai e alături de Victor Ponta la Baku

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *