Skip to content
Politică

Surpriză de proporții: cine a fost invitat la Congresul PMP pentru a candida la șefia partidului

" "

Congresul PMP se apropie, iar situația din partid este în continuare neclară, după ce Elena Udrea a anunțat că se gândește să nu mai cadideze la un nou mandat de președinte al partidului.

În acest context, liderul PMP Radu Cristescu avansează o variantă-surpriză pentru șefia partidului: fostul membru al PPDD, Daniel Fenechiu.

" "
" "

„În emisiunea de ieri la B1 TV, i-am făcut un apel domnului Daniel Fenechiu ca pe 8 februarie să participe la Congresul PMP și să candideze la președinția partidului”, a anunțat Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Fenechiu a declarat recent că dorește să înființeze o nouă formațiune politică, numită Partidul Național Democrat.

Sursa foto: stirialba.ro

" "

3 comentarii la “Surpriză de proporții: cine a fost invitat la Congresul PMP pentru a candida la șefia partidului

  1. Dupa ce te-ai penibilizat(sau poate nu,acesta fiindu-i nivelul…)cu PPDD-ul….geniala optiune a partidului care se identifica expres cu T. Basescu,ciuma politicii romanesti.

  2. A fost doar o propunere de moment, in acea emisiune a d-lui Cristescu, asta nu inseamna ca PMP a si trecut la fapte. Acel domn avocat este ok, are discurs bun, este invitat foarte des in emisiuni politice, are o atitudine corecta fata de colegi, dar totusi este legat de DD si asta il dezavantajeaza. Ori, PMP nu este asa disperat sa caute un sef. Mentori are, pe cei mai buni politicieni Udrea si Basescu. Un tanar din PMP poate fi numit si, sa invete langa cei doi mari politicieni. E atat de simplu, de asta ma si mir de ce se ajita asa lumea, presa si nu mai poate de PMP. Nu sunt la guvernare si tot de ei se vorbeste, Nimci de mafia USL Unita! Oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *