Skip to content
Politică

Surpriză de proporții în cursa candidaților la Primăria Capitalei. Pe cine ar propune PSD

Un nou nume care ar putea intra în bătălia pentru postul de Primar al Capitalei surprinde opinia publică, marți, după ce surse din PSD au dezvăluit că senatorul social-democrat, Gabriela Firea, ar fi fost inclusă într-un sondaj preliminar pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Potrivit unor informații, vicepreședintele PSD s-ar afla în topul unui sondaj preliminar pentru Primăria Capitalei. Acesta este un prim sondaj, sursele PSD afirmând că nu este singurul pentru a alege un candidat cu surse reale pentru câștigarea fotoliului Capitalei, după ce Sorin Oprescu a fost suspendat în urma dosarelor instrumentate de DNA.

Din câte se pare, la includerea Gabrielei Firea în sondajul PSD a cântărit faptul că aceasta, pe lângă funcția de realizator de televiziune, a fost și un bun manager la Trustul Intact, potrivit dcnews.ro.

Deocamdată nu se cunoaște în ce perioadă a fost realizat acest sondaj și nici care va fi termenul când PSD va lua o decizie definitivă privind candidatul pentru București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *