Skip to content
Sport

Surpriză de proporții în lumea tenisului. Simona Halep se mărită!

Surpriză de proporții în lumea tenisului. Simona Halep se mărită!

Astfel, deși nu are un iubit oficial, bunica Simonei este sigură că jucătoarea se va mărita cu un machidon și că alesul va fi Costa Sponte, 27 de ani, fiul lui Teia Sponte. Cei doi se cunosc de multă vreme, ambii fiind machidoni, iar tații lor sunt prieteni.

Insa povestea dintre Simona Halep si Smiley pare ca are o continuare, in ciuda declaratiilor in care ambii au sustinut, de-a lungul timpului, ca sunt doar prieteni!Smiley continua sa tina aproape de Simona Halep, fara sa ii pese de barfele care il dau ca sigur ca fiind iubitul sportivei.

“Inca nu am o relatie cu Simona Halep, ne-am vazut de trei ori in viata noastra, dintre care doua la meciurile ei. M-am nimerit in acelasi timp in care juca la Indian Wells, in L.A., si m-a bucurat foarte tare ca si ea, si Horia Tecau m-au invitat la turneu. Din pacate, cand am ajuns, in ziua aceea, Horia pierduse. In privinta Simonei, ma bucur mult ca am putut sa o vad jucand, a fost pentru prima oara cand am vazut un meci de tenis live. Nu e un lucru mic sa o urmaresti jucand pe Simona Halep prima oara cand te uiti la un meci de tenis!”, a declarat cantaretul.

Simona Halep, 24 de ani, campioana de la Montreal, a declarat în repetatea rânduri că are în plan să se mărite și să întemeieze o familie, scrie GSP.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *