Surpriza din vacanţa în Grecia: Vecinul de hotel face grătar pe balcon

gratar carne
foto: Facebook

O familie de români plecată în vacanţă în Grecia a avut parte de o surpriză neplăcută când vecinii de palier au pus de-un grătar pe balcon.

O familie de români formată din doi adulți și doi copii au avut parte de momente de coşmar în Grecia, după ce au avut neşansa de a fi vecini cu alţi conaţionali de-ai noştri care au venit pregătiţi ca pentru 1 mai la pădure. Numai că nu s-au dus într-un loc amenajat cu ceafa şi pulpele, ci le-au pregătit într-un grătar improvizat pe balcon.

Sejurul de şapte zile în Thassos a fost asezonat cu fumul şi mirosul de fripturi pregătite direct pe balcon, scrie antena3.ro.

Întâmplarea nefericită a fost povestită pe un grup dedicat vacanțelor în Thassos, chiar de către capul familiei care spera la un sejur liniştit alături de soţie şi copii.

”Balcoanele foarte apropiate, în cel alăturat nouă erau niște basarabeni care, nu o să va vină să credeți, dar au venit cu grătarul de acasă și îl încingeau pe balcon, mai făceau o ceafă de porc, o pulpă de pui. Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici congelați și vreo 20 de cefe + 2 baxuri de bere Noroc la 3 litri, să chefuiesc și eu pe balcon la pensiune în Thassos. Boxă JBL am deja”, a mai spus bărbatul.

Tot el a mai menţionat că gratargii aveau parcat în faţa pensiunii ”Un ML (n.r. model SUV Mercedes Benz) de 100.000 de euro”, semn că nu duceau lipsă de bani pentru a mânca civilizat la vreun restaurant.

Altfel, condiţiile din Thassos au fost bune pentru românul care şi-a povestit păţania: ”Cazarea foarte bună, camera spațioasă, bucătărioară, curățenie făcută zilnic, schimbat așternuturi și prosoape la 3 zile. Hârtie igienică și săpun la discreție”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: